Donderdag 20 april - 20:00-21:30 (VOL)

 

Ademcirkel

Wil je kennismaken met bewust ademen en ervaren wat een ademsessie voor jou kan betekenen?

Kom dan donderdag 20 April naar de Transformational Breath sessie in een dromerige kas op het water, drijvend op een plek in het centrum van Vlaardingen. Een plek waar je nog meer in verbinding komt met de kracht van de natuur en haar elementen.

 

Wat kan je verwachten?
Tijdens deze sessie doen we een ademritueel op  muziek, going beyond the mind naar een diepere staat van meditatie, waar je toegang hebt tot jouw ware potentieel. Shifting brain waves; van beta naar alpha en/of theta. We gaan samen van denken naar voelen en ervaren. Je leren om oude emoties & patronen los te laten en thuis te komen in je eigen lichaam. Hoe je kan verbinden met je hart & ziel en toegang krijgt tot jouw innerlijke stem & potentie.


Ik zorg voor matjes, dekens, hoofdkussens en oogkussentjes.
Tijdens de gehele sessie lig je op een mat en staat er begeleidende muziek aan. Een ademsessie bestaat uit drie fases, die samen ongeveer 5 kwartier duren. Tussendoor loop ik rond en begeleidt jou tijdens deze sessie o.a. door het gebruik van muziek instrumenten (soundhealing).


De groep bestaat uit maximaal 8 mensen, zowel mannen als vrouwen. In verbinding met een groep versterkt jouw persoonlijk proces en daarnaast is een groepsessie voor sommige wat veiliger... 


Waarom is een ademsessie zo effectief?

Bewust ademen is een zeer effectieve healing methode. De adem is onlosmakelijk verbonden met hoe we zijn, wie we zijn en waar we zijn. De manier waarop we ademen heeft een enorme impact op hoe we in het leven staan. We leven momenteel in een gejaagde, angstige wereld. Het gevolg is dat we regelmatig onze adem inhouden, dit heeft enorme gevolgen voor het lichaam, fysiek, mentaal en emotioneel.

Als je bewust ademt ben je in het nu.


Het effect van een verstoorde ademhaling kan uiteenlopende gevolgen hebben zoals:
Angsten, vermoeidheid, koude voeten, koude neus, duizeligheid, depressie, burn-out, hartritmestoornissen, hoofdpijn, hyperventilatie, paniekaanvallen, slecht en onrustig slapen, niet kunnen ontspannen en het verstijven van de spieren in het lichaam.

In plaats van dat we onze ‘adem inhouden’, krijgen we lucht en ruimte. In plaats van dat we ‘verstijven’, komen we weer in beweging. In plaats van dat we ons ‘niet meer te laten horen’, geven we ons weer een stem. De kracht van ademen is een geweldige manier om in contact met je lijf te komen en daarmee met de diepste kern van jezelf.


Het is ook een hulpmiddel dat je mee kunt nemen in je leven voor alle mogelijke lastige momenten die nog zouden kunnen komen. Wanneer je leert door onprettige momenten heen te ademen door een open, verbonden ademhaling, zullen deze momenten geen grip kunnen hebben op de kwaliteit van je leven.

 

Bewust en goed ademen heeft effect op fysiek en mentaal niveau. De energiestroom van de adem laat stress, onderdrukte of onverwerkte emoties, negatieve gedachten of overtuigingen en trauma’s uit het verleden uit je onderbewuste naar boven komen. Deze herinneringen liggen opgeslagen in je onderbewuste, je cellulaire geheugen. Het daar doorheen ademen doet de herinnering aan die emotie, gedachte of overtuiging simpelweg uit je cel geheugen oplossen. Transformational Breath® verhoogt zicht- en merkbaar je kwaliteit van leven. 

Kom naar onze ademcirkel, waar je zelf het effect zal ontdekken van een van de meest krachtige zelf-helende technieken.

 

Praktische info

Wanneer: Donderdag 20 april, 20:00 uur.

 

Waar: Delftseveer 5, 3134 JB, Vlaardingen


Kosten: € 40,00  (betalen contant of via een betaal verzoekje)

Meld jezelf hieronder aan en noteer 20 april in je agenda.