NLP


“Open your eyes that you might see that all things are possible through you ”

~ Robert A. Schuller ~


Mental coach & life coach in één...


Wat is NLP 

Grondleggers, hoogleraar linguïstiek John Grinder en student computer wetenschappen Richard Bandler, kwamen na jarenlang onderzoeken in de jaren '70 tot de conclusie dat het communicatieproces tussen mensen gebaseerd is op neuropsychologie, cybernetica en taal. Bovendien ontdekten ze dat dit proces te beïnvloeden is. Daarom gaven ze het de naam Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP).

NLP coaching gaat over bewustwording van belemmerende overtuigingen die een bepaald probleem veroorzaken. Overtuigingen waarbij men zichzelf identificeert met gedachten zoals, 'ik ben niet goed genoeg', 'ik kan het niet alleen', 'ik mag geen fouten maken'. Door deze beperkende overtuigingen onder de “loupe te leggen” ontstaan er mogelijkheden om deze te transformeren en de hierdoor ontwikkelde blokkades op te heffen.

Een belangrijk uitgangspunt bij NLP is dat ieder mens alle hulpbronnen in zich heeft. Met hulpbronnen bedoelen we alle emoties, gevoelens en mentale inzichten, waardoor men op eigen kracht zijn doel kan bereiken. Maak je los van de identificatie met gedachten en kom in verbinding met je gevoel en intuïtie. Door NLP en ademhaling te combineren ontstaat er balans tussen het denken, doen en voelen. Verbonden ademhaling, of ook wel balance, transformational of holistic breathing genoemd, is een actieve, krachtige en zelfhelende ademhalingstechniek.

 

Doel

Ik help je als coach jouw doel te bereiken, om uiteindelijk de persoon te kunnen zijn die je wilt zijn en je authentieke zelf te ervaren.

Hoe lang duurt een coach-traject (NLP/Adem) ?

Een coaching traject duurt gemiddeld 2 uur

  

Bij individuele coaching krijg je 1 op 1 life coach sessies met mij.

Dit is de meest effectieve methode om een snelle en gemakkelijke verandering te realiseren wanneer jij dat echt wilt.

 

Mocht je nog vragen hebben, neem dan contact op met mij op. Dit verplicht je tot niets.


"Het grootste gevaar is niet dat we te hoog mikken en mislukken, maar dat we te laag mikken en lukken"

~ Michelangelo ~