Ademcirkel


“Breath is the finest gift of nature. Be grateful for this wonderful gift.”

~Amit Ray~


⚛︎ Ademcirkel Gypsy Souls ⚛︎

 

In samenwerking met andere vrije geesten, trekt Jacqueline regelmatig rond, om ademcirkels te geven op bijzondere plekken/lokaties.

Hieruit ontstaan mooie combinaties die elkaar versterken.

Denk b.v. aan koud water training of plant medicijn ceremonies,  waarbij het intens ademen essentieel is.

Samen opereren  zij onder de naam ' The Gypsy souls'

 

Waarom de naam 'Gypsy souls'?

 

Een Gypsy soul is iemand die altijd behoefte heeft aan verandering en/of avontuur. Zij zoeken het beste in elke levenssituatie. Zij zijn vrij als de wind en moeten dwalen. Zij leven van beweging en vinden hun impuls in de natuur.

 

Wat voor lokaties?

 

Plekken zoals,  festivals met een spiritueel tintje, vaak dicht bij de natuur, zoals o.a. Camping de Lievelinge.

Ze geeft regelmatig ademcirkels, in een Yurt op een bijzondere plek in Rotterdam, compleet met houtkachel.

Vanaf Maart vinden er weer ceremonies plaats op het water in een dromerige kas, op woonboot 'de Vrijheid'.

 

Wat is een ademcirkel?

 

In een ademcirkel ga je bewust verbonden ademen met een groep. Het voordeel van het deelnemen aan een groep, is dat je door de energie van andere wordt meegenomen, wat een stimulerend effect heeft. Hierdoor kom je sneller in proces en kun je je doel/intentie sneller bereiken.

 

Om het proces nog extra kracht bij te zetten en tot diepere lagen door te dringen, combineren we de ademcirkels altijd met soundhealing. Dit zijn diverse instrumenten waaronder klankschalen, die door middel van trilling, het lichaam tot op celniveau recetten. Dit heeft als uitwerking dat je lichaam zich ontspant en hersteld op plekken waar dit nodig is.

 

Waarom is een ademsessie zo effectief?

 

Bewust ademen is een zeer effectieve healingmethode.

De adem is onlosmakelijk verbonden met hoe we zijn, wie we zijn en waar we zijn. De manier waarop we ademen heeft een enorme impact op hoe we in het leven staan. We leven momenteel in een gejaagde, angstige wereld. Het gevolg is dat we regelmatig onze adem inhouden, dit heeft enorme gevolgen voor het lichaam, fysiek, mentaal en emotioneel.

Als je bewust ademt ben je in het nu.

Het effect van een verstoorde ademhaling kan uiteenlopende gevolgen hebben zoals:

Angsten, vermoeidheid, koude voeten, koude neus, duizeligheid, depressie, burn-out, hartritmestoornissen, hoofdpijn, hyperventilatie, paniekaanvallen, slecht en onrustig slapen, niet kunnen ontspannen en het verstijven van de spieren in het lichaam. 


Events:

  • Event 1