THE GYPSY SOULS


Don't ask why you needs to be so free

It's the only way to be⚛︎ Gypsy Souls ⚛︎

 

In samenwerking met andere collega's en vrije geesten, trekken wij rond onder de naam 'the Gyspys Souls', waar wij ceremonies en retreats geven op bijzondere plekken/ locaties.

Denk bijvoorbeeld aan plant medicijn ceremonies, ademcirkels, dans journeys, meditaties, koud water training, waarbij het intens ademen een essentieel onderdeel is. Dit is altijd in combinatie met gezonde voeding en beweging in de vorm van Pilates/Yoga.

 

Waarom de naam 'Gypsy Souls'?

Een Gypsy Soul is iemand die altijd behoefte heeft aan verandering en/ of avontuur. Zij zoeken het beste in elke levenssituatie. Zij zijn vrij als de wind en moeten dwalen. Zij leven van beweging en vinden hun impuls in de natuur. Vooral het vrije en wilde hart zijn kenmerken van een Gyspy Soul. Zij durven "buiten de lijntjes te kleuren" en weigeren conform een verwachtingspatroon te leven. 

 

Wat voor locaties?

Plekken zoals festivals met een spiritueel tintje, vaak dicht bij de natuur. Maar ook op campings met bijzondere accommodaties zoals een yurt, pipowagen of safaritent. Altijd gecombineerd met een vuurplek, waar mooie gesprekken plaatsvinden, vaak samen met instrumenten, zoals gitaar of djembe. Natuurijk is de dromerige kas op het water, waar 'Centrum de Vrijheid' gevestigd is favoriet.

 

Voor meer informatie klik op de Agenda