THE GYPSY SOULS


Don't ask why you needs to be so free

It's the only way to be⚛︎ Gypsy Souls ⚛︎

 

In samenwerking met andere collega's en vrije geesten, trekt Jacqueline regelmatig rond, om retreats te geven op bijzondere plekken/ locaties.

Denk bijvoorbeeld aan koud water training of plant medicijn ceremonies, waarbij het intens ademen een essentieel onderdeel is.

Samen opereren zij onder de naam 'The Gypsy souls'

 

Waarom de naam 'Gypsy Souls'?

Een Gypsy Soul is iemand die altijd behoefte heeft aan verandering en/ of avontuur. Zij zoeken het beste in elke levenssituatie. Zij zijn vrij als de wind en moeten dwalen. Zij leven van beweging en vinden hun impuls in de natuur. Vooral het vrije en wilde hart zijn kenmerken van een Gyspy Soul. Zij durven "buiten de lijntjes te kleuren" en weigeren conform een verwachtingspatroon te leven. 

 

Wat voor locaties?

Plekken zoals festivals met een spiritueel tintje, vaak dicht bij de natuur. Maar ook op campings met bijzondere accommodaties zoals een yurt, pipowagen of safaritent. Altijd gecombineerd met een vuurplek, waar mooie gesprekken plaatsvinden, vaak samen met instrumenten, zoals gitaar of djembe. Natuurijk is de dromerige kas op het water, waar 'Centrum de Vrijheid' gevestigd is favoriet.

 

Wat is een ademcirkel?

In een ademcirkel ga je bewust verbonden ademen met een groep. Het voordeel van het deelnemen aan een groep is dat je door de energie van andere wordt meegenomen, wat een stimulerend effect heeft. Hierdoor kom je sneller in proces en kun je je doel/ intentie sneller bereiken.

 

Om het proces nog extra kracht bij te zetten en tot diepere lagen door te dringen, combineren we de ademcirkels altijd met soundhealing. Dit zijn diverse instrumenten waaronder klankschalen die, door middel van trilling, het lichaam tot op celniveau recetten. Dit heeft als uitwerking dat je lichaam zich ontspant en hersteld op plekken waar dit nodig is.