Donderdag 5 oktober - 19:30-20:30 (VOL)

 

Droomyoga met klank-ontspanning

Ook wel 'Yoganidra with Sound' genaamd, is een healing die niet alleen geschikt is voor slechte slapers en zenuwpezen, maar voor iedereen die meer ontspanning wil. Het is een bijzondere vorm van Yoga, waarbij je in ‘Savasana’ wordt gebracht. Dit is de allerdiepste vorm van ontspanning. Alle spanning vloeit weg tijdens deze sessie, uit zowel je hoofd als je lichaam
 
In 60 minuten tijd word je meegenomen in een lichte vorm van hypnose, waarbij je lichaam slaapt en je geest wakker is. Dit, tezamen met het geluid van klankschalen, instrument en de Nada tarangina. Deze herstellen de balans tussen lichaam en geest.
Je lichaam bestaat voor zo’n 70 procent uit water. Door het geluid en de trillingen van de instrumenten resoneren je lichaamscellen mee. Dit heeft als uitwerking dat je lichaam zich ontspant en hersteld op plekken, waar dit nodig is. Wanneer de trillingen onderweg blokkades tegenkomen, worden deze doorbroken. Het effect is dat we ons uitgerust, ontspannen en energieker gaan voelen.  Om je zintuigelijke ervaringen te versterken worden er etherische oliën in de ruimte verneveld. De midra wordt afgesloten met thee en wat lekkers.
 
Kosten: € 20 en betaal je met een tikkie of (gepast) contant.
Adres: Delftseveer 5, Vlaardingen (woonboot de Vrijheid), Gratis parkeren