Woensdag 24 April- 19:30-20:45 uur 

 

Volle maan meditatie XL, met klank-ontspanning

Tijdens de volle maan ervaar je een toppunt van energie, wat te voelen is aan de verschillende emoties die zich aandienen. Vaak slaap je hier ook minder goed door. Onder invloed van de maan en de zwaartekracht, komen de oceanen in beweging. Gezien wij ook grotendeels uit water bestaan, kun je je voorstellen, dat dit een immense kracht is, die van alles in beweging zet. Een uitgelezen moment om even helemaal op te laden en te helen. Je zult merken dat alle spanning wegvloeit, uit zowel je hoofd als je lichaam, tijdens deze sessie.

De volle maan van 24 April staat in het sterrenbeeld schorpioen. Deze maan staat voor het ontwaken en wedergeboorte. De energie van deze maan zal je een gevoel van hernieuwing geven. Dit is het perfecte moment om je plannen en wensen om te zetten in actie. Schrijf vanavond je doelen op voor de komende periode en onderneem stappen om ze te realiseren. Laat je begeleiden door de maan op jouw reis, naar het pad van je hart. Dit is een uitstekende gelegenheid om te reflecteren en intenties te zetten voor de toekomst.

We zullen de sessie starten met een intentie. Dit is iets waar je behoeft aan hebt, of graag zou willen realiseren.Daarna hoef je alleen maar lekker op je matras te liggen, onder een warme deken en mijn stem te volgen. Dit alles in een dromerige kas op het water en houtkachel, met de geluiden van de vogels om ons een.

De sessie duurt totaal zo'n 75 minuten, waarbij we de meditatie ook kracht bijzetten door soundhealing met klankschalen, de handpan en andere instrumenten. Om je zintuigelijke ervaringen te versterken, worden er etherische oliën in de ruimte verneveld.

We sluiten de Nidra af, met thee en wat lekkers.

 
 
Kosten: € 32,50 en betaal je met een tikkie of (gepast) contant.
Adres: Delftseveer 5, Vlaardingen (woonboot de Vrijheid), Gratis parkeren