Dinsdag 23 Januari- 19:30-21:00 uur 

 

Volle maan meditatie XL, met klank-ontspanning

Tijdens de volle maan ervaar je een toppunt van energie, wat te voelen is aan de verschillende emoties die zich aandienen. Vaak slaap je hier ook minder goed door. Onder invloed van de maan en de zwaartekracht, komen de oceanen in beweging. Gezien wij ook grotendeels uit water bestaan, kun je je voorstellen, dat dit een immense kracht is, die van alles in beweging zet. Een uitgelezen moment om even helemaal op te laden en te helen. Je zult merken dat alle spanning wegvloeit, uit zowel je hoofd als je lichaam, tijdens deze sessie.

De volle maan in Januari wordt ook wel Wolfmaan genoemd. De eerste verklaring voor deze naam is dat men denkt dat wolven in Januari vaker "huilend"te horen waren. We weten inmiddels dat zij dit doen om hun territoria af te bakenen, roeddelleden te lokaliseren en sociale banden te versterken.

De volle maan van Januari 2024 zorgt voor een energetische kracht, die álle gebieden van het leven kan beïnvloeden. Máár: de grootste veranderingen worden verwacht op het vlak van de liefde. Je zult tevens een soort van intense nostalgische gevoelens gaan ervaren.

We zullen de sessie starten met een intentie. Dit is iets waar je behoeft aan hebt, of graag zou willen realiseren.Daarna hoef je alleen maar lekker op je matras te liggen, onder een warme deken en mijn stem te volgen. Dit alles in een dromerige kas op het water en houtkachel, met de geluiden van de vogels om ons een.

De sessie duurt totaal zo'n 90 minuten, waarbij we de meditatie ook kracht bijzetten door soundhealing met klankschalen, de handpan en andere instrumenten. Om je zintuigelijke ervaringen te versterken, worden er etherische oliën in de ruimte verneveld.

We sluiten de Nidra af, met thee en wat lekkers.

 
 
Kosten: € 32,50 en betaal je met een tikkie of (gepast) contant.
Adres: Delftseveer 5, Vlaardingen (woonboot de Vrijheid), Gratis parkeren